PopSlug

PopSlug

Ny dator?

idiotiPosted by Fredrik Tue, February 16, 2010 08:19:14

Igår orkade varken jag eller Caroline längre. Hennes nyköpta bärbara HP (inköpsdatum första november 2009) har lyst med sin frånvaro av kvicktänkthet och alerta förmåga sen dag ett.

Med ett sug på att argumentera tog jag datorn, packade ned den snyggt i dess ursprungsförpackning och begav mig till SIBA (som lägligt nog ligger 150 meter från vår ytterdörr). Målet var att få lämna tillbaka datorn - ingen reperation, inget "vi ska kolla på det här", inget "nä, men det här var konstigt". TA TILLBAKA SKITDATORN!

Inledde med att ställa upp den fint förpackade datorn på disken med orden "hjälpte min tjej att köpa denna dator för några månader sedan med förhoppning om att den skulle vara mycket kvickare än hennes fem år gamla Siemens-dator. Det ångrar jag. Hårt. Den här datorn är bland det sämsta jag stött på. Det är väl inte meningen att det ska ta 30 sekunder att förhandsgranska en bild?"

Theodor, som killen bakom disken hette, nämnde under resans lopp "det är ju inte den starkaste datorn...". Dessa uppercuts blockerade jag med "nej, men den torde ju ändå vara snabbare än en hälften så kraftfull HP från 2006" följt av den raka högern "vi är väldigt missnöjda med den här datorn - vad har du att erbjuda för lösning på detta problem?".

Hur som - det blev aldrig den tunga argumentsfighten som jag lite längtade efter. Istället erbjöd han mig att ta tillbaka datorn för dess köpevärde minus tusen spänn. Det tackade jag för och lämnade sedan SIBA nöjd.

Nu skall det inhandlas ytterligare en Mac till hemmet. SIBA säljer inte Mac.

SIBA... vad är det för jävla namn?

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fredrik Wed, February 17, 2010 07:52:12

Tack!

... och oväntat att det är the two Henks som lägger varsin kommentar på ovan. Hehe...

Posted by modde Tue, February 16, 2010 21:46:59

Bra jobbat!

Posted by Henke Tue, February 16, 2010 20:50:37

Gott!