PopSlug

PopSlug

Sven6a

idiotiPosted by Fredrik Tue, July 06, 2010 16:38:59

Vad blir kraften+stormtroopers+4000 meters höjd+fotboll+djävulsshots medelst hemska sanningar??

Svar: min lördag tillika min sven6a. Tack alla mina kära vänner!

  • Comments(0)//www.popslug.com/#post418

Trycker du på knappen så jävlar dig!

idiotiPosted by Fredrik Fri, March 19, 2010 09:48:49

Gubben i mig har jag ju upptäckt gillar att titta fram mer och mer. Senaste grejen: min irritation över folk som trycker på övergångsställeknappen även fast den redan lyser. Vaddå?! Slår det om snabbare till grönt om ditt jävla finger också trycker där? Eller du kanske ska trycka flera gånger som om det gröna ljuset behöver väckas ur nån jävla dvala!!?? ÅÅÅÅ!!!! STICK!!

  • Comments(3)//www.popslug.com/#post400

Den är så fet!

idiotiPosted by Fredrik Tue, March 09, 2010 16:30:29
Nu har det gått nån vecka och jag kan inte annat säga än åh, varför väntade jag så länge. 2x2,66 GHz, 5GB ram och 2TB hårddisk (för dem som är sugen på detaljerna). Det är den slags kärlek mellan mig och det stora, silvriga och tunga monstret (kallad Big Mac här i hemmet). Kanske blir att önska sig en än fetare skärm till 33-årsdagen.

  • Comments(0)//www.popslug.com/#post398

En ny stationär dator kanske?

idiotiPosted by Fredrik Wed, February 24, 2010 17:03:38
Ikväll ska jag hur som träffa en snubbe som lagt ut sin stationära (feta!) Mac på Blocket. Han verkar trevlig och jag hoppas att datorn han vill kränga iväg är tillika. To be continued...

  • Comments(1)//www.popslug.com/#post397

Datahelvete!

idiotiPosted by Fredrik Wed, February 17, 2010 07:56:51

Det är sant - igår satt jag från klockan 18:00 till 22:40 framför två jävla burkar och försökte förbrilt hitta en lösning att återskapa Carolines backup-sparade filer från den numera returnerade datorn (se tidigare inlägg). Uppenbart är att det inte går att fixa Vista-filer på en XP-burk. Då gjorde jag om XP-burken till en Vista-burk. Dock inte korrekt version som det verkade. Då försökte jag ta tillbaka den till att bli en XP-burk. Det gick också... IIIINTEEEEEEEEE!!!!!

Var idiotiskt nära att kasta ut nåt från fönstret igår. Det står ett gäng containers nedanför så det hade varit väl passande.

Då jag var ensam hemma under ovan nämnda timmar fick jag ju således inte gnälla av mig min ilska. Min bror fick istället via telefon fick ta emot jordens alla svordomar. Han hör nu lite dåligt på ena örat.

  • Comments(1)//www.popslug.com/#post396

Ny dator?

idiotiPosted by Fredrik Tue, February 16, 2010 08:19:14

Igår orkade varken jag eller Caroline längre. Hennes nyköpta bärbara HP (inköpsdatum första november 2009) har lyst med sin frånvaro av kvicktänkthet och alerta förmåga sen dag ett.

Med ett sug på att argumentera tog jag datorn, packade ned den snyggt i dess ursprungsförpackning och begav mig till SIBA (som lägligt nog ligger 150 meter från vår ytterdörr). Målet var att få lämna tillbaka datorn - ingen reperation, inget "vi ska kolla på det här", inget "nä, men det här var konstigt". TA TILLBAKA SKITDATORN!

Inledde med att ställa upp den fint förpackade datorn på disken med orden "hjälpte min tjej att köpa denna dator för några månader sedan med förhoppning om att den skulle vara mycket kvickare än hennes fem år gamla Siemens-dator. Det ångrar jag. Hårt. Den här datorn är bland det sämsta jag stött på. Det är väl inte meningen att det ska ta 30 sekunder att förhandsgranska en bild?"

Theodor, som killen bakom disken hette, nämnde under resans lopp "det är ju inte den starkaste datorn...". Dessa uppercuts blockerade jag med "nej, men den torde ju ändå vara snabbare än en hälften så kraftfull HP från 2006" följt av den raka högern "vi är väldigt missnöjda med den här datorn - vad har du att erbjuda för lösning på detta problem?".

Hur som - det blev aldrig den tunga argumentsfighten som jag lite längtade efter. Istället erbjöd han mig att ta tillbaka datorn för dess köpevärde minus tusen spänn. Det tackade jag för och lämnade sedan SIBA nöjd.

Nu skall det inhandlas ytterligare en Mac till hemmet. SIBA säljer inte Mac.

SIBA... vad är det för jävla namn?

  • Comments(3)//www.popslug.com/#post395

I runda slängar 1250 bilder

idiotiPosted by Fredrik Sat, February 13, 2010 18:31:33
Lördagens eftermiddag spenderade jag framför datorn. Nej, det är inte ett idealläge, men det var på tiden att rensa det alldeles för stora antalet bilder som lagt sig på hög i Ajjfånen. Ett stort tack till Apple och iPhoto som lyckades hjälpa mig förbi ett annars ganska jobbigt moment - att rensa upp och sortera de digitala bilderna på ett sätt lååångt över mina förväntningar. Bilderna läggs ju t.o.m. ut på en världskarta och visar var de är tagna!


Numera går det knappt en dag innan jag frågar mig själv - varför i h-e väntade jag så länge med att skaffa en Mac?

  • Comments(0)//www.popslug.com/#post394

Rensade och städade lite

idiotiPosted by Fredrik Thu, February 11, 2010 21:14:22
Kvällen var tänkt att ägnas åt middag hemma hos Eva Bodfäldt, Carolines hundträningsmentor. Så blev icke fallet då tilltänkt värdinna för kvällen insjuknade. Istället öppnades det då upp för städning och rensning. Upptäckte i och med detta en smått sjuk grej - jag har absurt många skor. Utan större bestyr kommer jag nu slänga tolv par skor... och ändå har jag många skor kvar. Hur många Kånnvärs är rimligt egentligen?

  • Comments(0)//www.popslug.com/#post393
Next »